Cruise For a Cause – Nyárköszöntő Jótékonysági Sétahajózás és Vacsora

Hajózás a Dunán, Budapest by Night. Amerikai stílusú büfévacsora, jó borok, zene, TANGÓ és jótékonysági tombola. Az est bevételeiből olyan programokat támogatunk, amelyek elősegítik a fogyatékkal élő gyerekek társadalmi beilleszkedését és befogadását. Csatlakozzon hozzánk!

Ludwig Rendezvényhajó
2017. június 15. csütörtök, 18:30 – 22:30. (A hajó 19.00 órakor indul.)

A jegyértékesítés 2017. június 12-én zárul.

Kérjük, az alábbiakban adja meg a megvásárolni kívánt jegyek darabszámát.

Egy főre szóló jegy 12.900 Ft/db
db

Köszönjük, hogy a jegyvásárlással olyan programokat támogat, amelyek elősegítik a fogyatékkal élő gyerekek társadalmi beilleszkedését és befogadását.

Az előzetes regisztrációkat, illetve egy már meglévő regisztráció lemondását 2017. június 12-ig tudjuk fogadni. E határidő lejárta után történt lemondás vagy meg nem jelenés esetén a jegy árát sajnos már nem tudjuk visszatéríteni. Megértését köszönjük!

További információért, segítségért kérjük, bátran forduljon Adriány Kincsőhöz az alábbi e-mail címen: kincso.adriany@unitedway.hu.

Tájékoztatjuk, hogy az eseményen való megjelenésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy Önről az esemény alatt fotók készüljenek, amelyek megjelenhetnek a United Way Magyarország publikációiban és digitális felületein.