Cruise For a Cause
Nyárköszöntő Jótékonysági Sétahajózás és Vacsora

Hajózás a Dunán, Budapest by Night. Amerikai stílusú büfévacsora, jó borok, zene és jótékonysági tombola. Az est bevételét a KönyvForgató programunkra fordítjuk! Tudtad, hogy ma Magyarországon minden 5. gyermek funkcionális analfabéta? A United Way idéntől egy új és innovatív élménypedagógiára épülő értő olvasást segítő programjával segíti a rászoruló gyerekeket. Jegyvásárlásoddal egy gyermek közelebb kerül az álmaihoz!

Ludwig Rendezvényhajó
2018. június 15. péntek, 18:30 – 22:30. (A hajó 19.00 órakor indul.)

A jegyértékesítés 2018. június 12-én zárul.

Kérjük, az alábbiakban add meg a megvásárolni kívánt jegyek darabszámát.

Egy főre szóló jegy
2018. május 15. után 12.900 Ft-os áron/db
db

Köszönjük, hogy a jegyvásárlással egy gyermek közelebb kerül az álmaihoz, hiszen bevonjuk az értő olvasást támogató KönyvForgató Programunkba.

Május 15. után a jegyek 12.900 Ft-os áron vásárolhatóak meg.

Az előzetes jegyvásárlás lemondását 2018. június 12-ig tudjuk fogadni. E határidő lejárta után történt lemondás vagy meg nem jelenés esetén a jegy árát sajnos már nem tudjuk visszatéríteni. Megértésedet köszönjük!

További információért, segítségért kérjük, bátran fordulj Adriány Kincsőhöz az alábbi e-mail címen: kincso.adriany@unitedway.hu.

Tájékoztatunk, hogy az eseményen való megjelenéseddel hozzájárulsz ahhoz, hogy az esemény alatt fotók készüljenek rólad, amelyek megjelenhetnek a United Way Magyarország publikációiban és digitális felületein.