Nyárköszöntő Jótékonysági Vacsora a Marriott Szállodában
Jegyvásárlás

Budapest by Night a fantasztikus és nemrég felújított Budapest Marriott Hotel teraszáról. Amerikai stílusú büfévacsora, koktélok, jó borok, zene és jótékonysági tombola. Az est bevételét a United Way Magyarország közhasznú programjaira fordítjuk. Jegyvásárlásoddal egy gyermek közelebb kerül az álmaihoz! Kövess minket a Facebookon, hogy mindent megtudj programjainkról!

Budapest Marriott Hotel (Budapest, Apáczai Csere János u. 4, 1052)
2019. június 11. kedd, 18:00 – 23:00

A jegyértékesítés 2019. június 10-én zárul.

Kérjük, az alábbiakban add meg a megvásárolni kívánt jegyek darabszámát.

Egy főre szóló jegy 18.900 Ft/db
db

Köszönjük, hogy a jegyvásárlásoddal egy gyermek közelebb kerül az álmaihoz, hiszen részese lehet innovatív, élmény alapú fejlesztő programunknak.

Május 20. után a jegyek 18.900 Ft-os áron vásárolhatók meg. Az előzetes jegyvásárlás lemondását 2019. június 5-ig tudjuk fogadni. E határidő lejárta után történt lemondás vagy meg nem jelenés esetén a jegy árát sajnos már nem tudjuk visszatéríteni. Megértésedet köszönjük!

További információért, segítségért kérjük, bátran fordulj Adriány Kincsőhöz az alábbi e-mail címen: kincso.adriany@unitedway.hu.

Tájékoztatunk, hogy az esemény ideje alatt kép és hangfelvételek készülhetnek rólad, amelyek megjelenhetnek a United Way Magyarország publikációiban és digitális felületein. Bővebb információért tekintsd meg adatkezelési tájékoztatónkat.